Auto Elektrisch Rijden

Refurbished laadpaal van Newmotion kopen

Steeds meer geplaatste laadpalen

Heeft u net een nieuwe elektrische auto aangeschaft, of bent u op zoek naar een nieuwe laadpaal, dan bevelen wij de NewMotion laadpalen aan. Steeds meer en meer laadpalen werden in de afgelopen jaren geplaatst bij de mensen thuis. Dit wordt onder andere ook gedaan door bedrijven, zodat zij de klant een extra service kunnen bieden en het geeft het imago van het bedrijf een positieve boost. Maar waarom zou u kiezen als particulier of bedrijf voor een NewMotion laadpaal?

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

De NewMotion laadpalen zijn bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. U krijgt voor uw geld een uitstekende laadpaal dat nog jaren meegaat. Daarnaast zijn de laadpalen van NewMotion gebouwd om allerlei extreme weersomstandigheden te doorstaan. Tijdens de productie van de NewMotion laadpalen is gelet op alle ontwikkelingen op het gebied van technologie, productie, industrie en ecologie. De hardware van de NewMotion laadpalen is grondig getest om te voldoen aan de strenge eisen van de internationale IEC-normen voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Zo weet u dat u met een NewMotion laadpaal goed zit. Bij het produceren van de NewMotion laadpaal is ook gelet op gebruiksgemak, intelligente, aantrekkelijkheid en duurzaamheid.

Refurbished NewMotion laadpalen met dezelfde kwaliteit

Ook al zijn de NewMotion laadpalen zeer goed betaalbaar qua verhouding van prijs en kwaliteit, u heeft ook nog de mogelijkheid om een NewMotion laadpaal refurbished aan te schaffen. Ook al lijkt de kwaliteit van een NewMotion laadpaal lager wanneer deze ge-refurbished is, dit is niet het geval. Door de jarenlange ervaring weten de makers van de laadpalen als geen ander hoe zij een laadpaal op een veilige en duurzame wijze kunnen refurbishen. Dit kan u al 50% schelen in de aankoopkosten van de originele verkoopprijs. Dus kijk eerst altijd even of u ook voor een refurbished NewMotion laadpaal kunt gaan. Qua kwaliteit zit u goed en het scheelt u gewoon een hoop geld. Heeft u hier met refurbished NewMotion laadpalen, laat het ons weten!