Wonen

De voordelen van een LED snoerdimmer

Uw LED lampen dimbaar maken

LED-lampen zijn de ideale vervanging voor de gewone gloeilamp. Ze gaan veel langer mee, zijn daardoor erg duurzaam en werken ook nog eens op veel minder stroom. Heeft u LED-lampen in uw woning of kantoorpand, maar wilt u deze ook kunnen dimmen? Met een LED snoerdimmer profiteert u van optimaal comfort met dimbare LEDs in iedere ruimte. Met een handige druk- en draaiknop stelt u eenvoudig elke LED-lamp zo in dat deze dimbaar wordt zonder te flikkeren. Meer weten over de voordelen van een LED snoerdimmer? Lees verder!

LED én conventioneel dimmen

Er zijn verschillende LED snoerdimmers op de markt. Met een hoogwaardige dimmer heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om niet alleen LED-lampen te dimmen, maar ook conventionele en halogeen lichtbronnen. Een led-snoerdimmer dimt LED-lampen zonder het kleuraccent te verminderen. Ideaal om overbelichting te voorkomen of om sfeer te creëren. Bovendien kunt u met dimbare LED-lampen tot wel 90% besparen op uw energiekosten!

Eenvoudige toepassing en installatie

Dankzij de nieuwste dimtechnologie kan een LED snoerdimmer automatisch de dimmodus tussen alle lampen aanpassen. Om de hoge kwaliteit van een LED-lamp te behouden is dimmen via een faseafsnijdingsmethode de beste optie. Het grote voordeel van de faseafsnijdingsmethode is dat deze eenvoudig kan worden toegepast in bestaande installaties. Zo heeft u in een mum van tijd uw LED snoerdimmer geïnstalleerd en kunt u direct aan de slag!

Bepaal zelf de sfeer

Of u nu een extra gezellige of juist geconcentreerde ruimte wilt creëren, dimbare verlichting kan helpen om de gewenste sfeer te krijgen. Een LED snoerdimmer bestellen kunt u het beste bij een betrouwbare lichtleverancier doen. Woonkamers en slaapkamers zijn ruimtes waar dit vaak wordt gebruikt, maar in plaatsen als restaurants, hotels, theaters, ontvangstruimtes en cafés kan dimbare verlichting ook een groot verschil maken. Meer weten over energiebesparing en groen wonen? Lees onze andere blogs!