Wonen

Waar vind u de beste ongediertebestrijding producten?

Hoe bestrijdt u ongedierte op een veilige manier?

Elke jaar zijn ze er weer: vervelende insecten zoals muggen, steekmuggen, wespen en vliegen in huis. We zien ze natuurlijk liever gaan dan komen en we weten dat ze een belangrijke taak in de natuur hebben, zoals bestuiving. Toch lijkt het bij sommige vliegende insecten zo dat deze er schijnbaar alleen maar zijn om ons te irriteren, thuis en op het werk. Het zelf verjagen van insecten en het zelf bestrijden van insecten doen we steeds meer. Daarvoor zijn ook goede ongediertebestrijding producten op de markt. Hieronder leest u hoe u ze gebruikt.

Welk ongediertebestrijding product gebruiken voor welk beestje?

Om succesvol zelf insectenbestrijding toe te passen is het belangrijk dat u voor uzelf een paar vragen beantwoordt, voordat u op zoek gaat naar de benodigde ongediertebestrijding producten.

  1. Om welk insect / welke insecten gaat het?
  2. Is het voor Insectenbestrijding binnen of buiten?
  3. Hoe groot is de ruimte / kamer of het gewenste werkingsbereik?Afhankelijk van de omvang van de kamer of ruimte is het bij een grote ruimte aan te bevelen om twee vliegenvangers van een mindere sterkte te plaatsen in plaats van één zeer sterke vliegenvanger. Bijvoorbeeld: bij een ruimte van 180 m² met meerdere deuren en ramen die af en toe open staan, is een insectendoder van 80 watt met een werkingsbereik van 200m² genoeg. Maar in dit geval houden twee insectenvangers van 30 watt met beide een werkingsbereik van 150m² de ruimte veel beter insectenvrij.

    Toch maar beter professionele ongediertebestrijder bellen

    Bovenstaande is een voorbeeld van hoe zelf uw vliegen het beste kunt afvangen. Klinkt leuk, maar is serieus bedoeld. Het gaat hier nog over vliegen en insecten, maar wat als u te maken krijgt met muizen, ratten, bedwantsen et cetera? Hoe gaat u dan op een veilige en duurzame manier te werk met ongediertebestrijding producten? Ons advies is: begin er niet aan, maar bel gewoon een goede en professionele ongediertebestrijder. Die heeft altijd de beste en meest en veilige middelen voor mens, dier en milieu!

    Heeft u ervaringen met ongediertebestrijding? Wij horen het graag via ons contactformulier hoe u dat bevallen is. Dank voor uw bijdrage!