Groen Lifestyle

Kiemvrij water: Nontox water voor een betere toekomst.

Water. Het klinkt zo simpel. De doorzichtige vloeistof die ons gestel draaiende houdt. Hoe schoon is water werkelijk?
In tegenstelling tot Cola, staat er op het water etiket namelijk geen bestandsdelen aan gegeven. Kiemvrij water kan de oplossing zijn!

Waarom Kiemvrij water?

In water alleen al zitten 27 bestandsdelen. Water uit de kraan moet drinkbaar zijn. Toch zitten er kleine sporen van verschillende stoffen in ons water. Het echt geheel schoonmaken van water is dan ook een ingewikkeld proces. Hierdoor weet jij eigenlijk nooit wat er in je water zit. Is hier een oplossing voor? Ja, en die is eigenlijk vrij simpel. Dat is kiemvrij water.

Geƫlektrolyseerd water of kiemvrij water?

Er zijn vele vormen van het distilleren van water. Een van de vormen, Geƫlektrolyseerd water, werkt door middel van zout elektriciteit. Toch is kiemvrij water een makkelijkere optie. Het water wordt opgewarmd en tot stoom gemaakt. Dit stoom wordt vervolgens door een kiemfilter heen gehaald, waardoor u zeker weet dat u met de meest pure vorm van water te maken heeft. Hoewel veel mensen aan zonnepanelen denken bij duurzaamheid, is deze manier van water ook een duurzame vorm van leven, die bijdraagt aan een ecologische toekomst. Puurheid van water zorgt namelijk voor duurzaamheid.

De gezondheid voorop

Je bent wat je eet. Alles wat u in uw lichaam stopt is onderdeel van hoe u zich voelt. Wanneer u alleen maar fast food zou eten, voel u zich minder dan wanneer u gezond eet. Iedereen heeft water nodig. Waarom zou u dan water drinken dat vol met onveilige stoffen kan zitten? kraanwater is compleet genormaliseerd. Het lijkt zo normaal. Wij denken niet meer na over de bestanddelen van dit water. Een goede Nontox oplossing voor dit probleem kan bijvoorbeeld het kiemvrije water zijn.

Kies kiemvrij water

Tot slot hopen wij jouw keuze en focus kunnen leggen op de gezondheid en voordelen van kiemvrij water. Denk aan uw lichaam, geef het de behandeling die het verdiend. Stel u voor: u leeft maar een keer en zorgt ook nog slecht voor uw lichaam. Dit lijkt ons zeker niet de bedoeling. Toch is het een veel voorkomend fenomeen. Ga de rest van de mensen voorbij en kies voor kiemvrij water!