Zonnepanelen

Extra inkomen ontvangen door uw bedrijfsdak te verhuren voor zonnepanelen

Een duurzaam dak dat extra inkomen genereert

Duurzaamheid is een thema dat steeds belangrijker wordt en waar steeds meer mensen en bedrijven aan willen bijdragen. Toch heeft zo’n 90% van alle geschikte daken in Nederland nog geen zonnepanelen. Vanzelfsprekend besteedt u als dakeigenaar uw geld graag aan de kernactiviteiten van uw bedrijf. Maar realiseert u zich, dat uw bedrijfsdak u extra inkomsten gaat opleven, wanneer u er zonnepanelen op plaatst? Daarbij geeft het uw bedrijf een duurzaam imago. Lees snel verder over het verhuren van uw bedrijfsdak voor zonnepanelen en de voordelen ervan.

Zonnepanelen en CO2-reductie

Door uw bedrijfsdak te verhuren en er zonnepanelen op te leggen, levert u een positieve bijdrage aan de CO2-reductie. Zonne-energie is namelijk groene energie. Er is hierbij geen sprake van CO2-uitstoot. Dit in tegenstelling tot grijze energie, waar bijvoorbeeld kolen en aardgas gestookt worden om energie op te wekken. Door het gebruik van zonnepanelen gaat uw CO2-uitstoot niet naar beneden, maar u gebruikt wel een energiebron waarbij geen CO2 vrijkomt op het moment dat de stroom wordt opgewekt. Deze manier van energie opwekken is niet alleen veel beter voor het milieu, u bespaart ook nog eens op uw energierekening.

De voordelen van het verhuren van uw dak

Het verhuren van uw bedrijfsdak voor zonnepanelen heeft veel voordelen:

  • U bespaart op energiekosten;
  • U onderneemt duurzaam;
  • Uw vastgoed stijgt in waarde;
  • U krijgt een beter energielabel;
  • U bepaalt zelf wanneer en hoeveel u geholpen wordt.

Uw bedrijfsdak verhuren voor zonnepanelen

Bent u overtuigd van de voordelen van het verhuren van uw bedrijfsdak voor zonnepanelen? Of heeft u nog vragen? Ga dan naar HorizonNL. Hier vindt u alle informatie die u zoekt. Heeft u de keus gemaakt om zonnepanelen op uw bedrijfsdak te leggen? Laat het ons weten via
contactformulier.