Wonen

Solar Basket lantaarn

Ware sfeermakers zijn de ‘basket’ lantaarns. Ze zijn werkelijk waar overal toepasbaar, want de lamp is uitgevoerd met een IP44 bescherming. Onder uw afdak, op uw terras, in de tuin, maar ook bijvoorbeeld binnen voor uw raam. De Basket lampen simuleren echt kaarslicht. Dat gebeurt door niet alleen de kleur van kaarslicht te benaderen (licht oranje), maar ook door de LED in de solar lamp te laten knipperen als ware een vlammetje. Een erg leuk effect van deze lamp. Met een lichtopbrengst van 12 Lumen verbruikt de lamp weinig vermogen waardoor deze tot 8 uur kan branden. Ook brandt de lamp alleen wanneer het donker is en laadt hij zichzelf op gedurende de dag.

Kenmerken:
– Sfeervolle kaarsverlichting
– Mooi extra warm wit licht
– 23 cm diameter
– Degelijke materialen
– Brandtijd tot 8 uur
– Met aan- en uit schakelaar
– Staand te plaatsen of te hangen

 

Bestel de lamp hier: