energieleveranciers

Hoe onafhankelijk is Independer echt?

Ontdek de waarheid achter energie vergelijken bij Independer

Energie vergelijken bij Independer. Kun je daar nou écht mee besparen? Of is het een verkapte marketingtruc van energieleveranciers? Wij hebben het voor je uitgezocht. We wilden namelijk zeker weten of Independer niet stiekem gerund werd door een specifieke energieleverancier. Ook hebben we onderzocht of bepaalde energieleveranciers Independer niet soms wat geld toeschuiven, zodat hun contracten vaker naar voren komen. Kortom, lees in dit blog of energie vergelijken bij Independer echt een onafhankelijk systeem is.

Transparantie staat voorop

Wat ons direct opviel is dat Independer enorm transparant is. Om te beginnen geldt dit voor de prijzen en polisvoorwaarden van de energieleveranciers. Als je besluit energie te vergelijken op Independer, dan worden jou niet de actieprijzen en aanbiedinkjes getoond. Nee, je ziet de vaste prijzen staan. Hierdoor voorkomt Independer dat je in een bepaald actietarief trapt, en een jaar later heel veel meer moet gaan betalen. Kortom, door energie te vergelijken op Independer voorkom je nadelige financiële verrassingen achteraf. What you see is what you get. Heeft een energieleverancier alsnog een mooie aanbieding? Dan is dat natuurlijk mooi meegenomen!

Zie direct de provisie van Independer staan

Een ander punt van transparantie, is dat Independer al een tijdje hun eigen provisie vermeldt op de website. Er wordt dus niks verzwegen of weggemoffeld. Bijzonder hieraan is dat de website toch rustig en overzichtelijk oogt. Het is dus niet zo dat je te veel informatie tot je krijgt. Hierin merkten wij dat energie vergelijken op Independer een heldere en begrijpelijke taak blijft. Wij namen toch nog even de proef op som en gingen energie vergelijken. We vulden wat vragen in en kregen meteen een aantal perfect passende energieleveranciers op een presenteerblaadje aangeboden. Zo konden we meteen de premies en de polisvoorwaarden met elkaar vergelijken. Overstappen via Independer is vervolgens zo gedaan!

Ga ook energie vergelijken op Independer

Wij zijn overtuigd: energie vergelijken op Independer is eerlijk, betrouwbaar en superhandig. Ontdek direct wat jij kunt besparen! Ga energie vergelijken op Independer!